Idén is lesz nyári prevenciós programsorozat

Idén is lesz prevenciós programsorozat a Nagykőrösi Humánszolgáltató Központ óvodai- és iskolai szociális segítőinek szervezésében, négy hét időtartamban 2023. június 19. hétfőtől 2023. július 14. péntekig, 8-tól 16 óráig, általános iskolások számára.

A napi programok mellett napi egyszeri meleg étkezést biztosítunk, diétás étkezést pedig szakorvosi javaslatra.

A jelentkezési lap letölthető a http://nhszk.hu/letoltheto-dokumentumok/ oldalról. A jelentkezési határidő: 2023. június 2-án déli 12 óráig lehet aláírva papír alapon leadni az ügyfélszolgálaton Baricza Biankának, vagy ugyanezen időpontig a letöltött lapot aláírva, szkennelve a iskolaiszocmunka@nhszk.hu email címre elküldeni.

A várható nagyszámú igény miatt egyelőre két hétre várjuk a jelentkezéseket, csak üres helyek esetén lehetséges hosszabb időtartamú részvétel.

A szülők várható kiértesítése 2023. június 9-13-ig folyamatosan fog megtörténni, a szokásos szülői értekezlet 2023. június 15-én 16.30-tól lesz megtartva.

A fontosabb információkat a jelentkezési lapon is feltüntettük, de Baricza Bianka asszisztens a 0630/162-79-08-as telefonszámon valamint az asszisztens@nhszk.hu email címen és Pomozi Dóra óvodai iskolai szociális segítő a 0630/162-79-05 telefonszámon és az iskolaiszocmunka@nhszk.hu email címen is elérhető kérdés esetén.

Lapunkat Bugya László intézményvezető tájékoztatta

(Fotó: illusztráció, korábban készült)

Elemzési adatok és hirdetések megtekintése

Bejegyzés kiemelése

Tetszik

Hozzászólás

Megosztás