Segítség az egyik leggyakoribb újévi fogadalom elkezdéséhez

Hagyomány, hogy szilveszter éjszakáján újévi fogadalmat teszünk. Ezek általában olyan kívánságok, amelyek nagy változással bírnak/ bírnának az életünkben. Munkahely váltás, nagyobb vásárlás, ház vagy lakás felújítás, személyiségünkben, kapcsolatainkban való változtatás és nem utolsó sorban az egészségünkön és testünkön való alakítás. Az utóbbi kapcsán beszélgettünk a nagykőrösi lakos Kollár Tímeával, aki a jin jang fogyasztó stúdió vezetője.

Kérlek mesélj magadról, munkásságodról és nem utolsó sorban a jin jang fogyasztó stúdióról!

Kollár Tímea: Az igazi szakmám közgazdász, de jelenleg testszobrászként, természetgyógyászként dolgozom, amivel sokat segítek a vendégeimnek, hogy egészségesebbek legyenek. Hat éve foglalkozom fogyasztó test kezelésekkel, melyet kezdetben ultrahangos kavitációval, hullám masszázzsal és cellulit masszázzsal tevékenykedtem. Szerencsére folyamatosan bővül a stúdió, hiszen zsírfagyasztással, rádiófrekvenciás feszesítéssel és januártól Wiener fáslizással is foglalkozom, hogy hatékonyabb legyen az eredmény. A test kezelések mellett, táplálkozási tanácsokat adok személyre szabottan, amihez biztosítok Snackdiet gyógygombás ételeket és étrend kiegészítőket. Fontos, hogy testünkre kívül és belül is figyeljünk, hiszen a táplálkozás minősége és a testünkre, szervezetünkre való odafigyelés látszik a bőrön is.

Általában az új év kezdetekor a legtöbb embernek a fogadalma, a fogyás, a rendszeres sportolás vagy az egészséges életmódra váltás, mit javasolnál azoknak, akiknek nehezebb elkezdeni a sportolást vagy az egészséges étkezést?

K.T.: Először kis változásokat szoktam javasolni a vendégeimnek például fehér cukrot cseréljék eritritre vagy xilitre. A fehérlisztet helyettesítsék zabpehelyliszttel. A vendégeimmel minden esetben kitöltetek egy kérdőívet, amiből kiderül, hogy a szervezetében hol nincs meg a jin és a jang egyensúlya. Így személyre szabottan meg tudom neki mondani milyen ételek és italok számára a legkedvezőbbek. A hideg időben így most télen is, nagyon fontos a testünk melegítése, ezért sok meleg folyadékot és ételt kell ennünk. Egyáltalán nem ajánlott egyik típusnak sem a déli gyümölcs (narancs citrom grapefruit) mert hűtő hatással bírnak, pedig nekünk magyaroknak a testünket fűteni kell hideg időben. A folyadékbevitel mennyisége attól függ, hogy vizes vagy zsíros típusú-e a vendégem. Ha valaki vizes típus akkor elég a napi másfél liter folyadék, ha viszont zsíros akkor nyugodtan ihat többet is. Lehetőség szerint mindig idény jellegű zöldségeket és gyümölcsöket együnk. Bárki, aki elküldi jin jang fogyasztó stúdió számára az e-mail címét, elküldöm neki a tesztet és szívesen leírom, hogy milyen ételek és italok javasoltak neki. A Snackdiet egy személyre szabható fogyókúrás rendszer, amely káros összetevőktől mentes és prémium minőségű. A vendégeim kedvence a „fogyi csokoládé”, amit ehetnek bűntudat nélkül, sőt rengeteg pozitív hatással bír. Ezek a termékek nem tartalmaznak cukrot, glutént, mesterséges anyagot, tartósítószert. Ajánlott cukorbetegeknek, Inzulinrezisztencia betegeknek, fogyni vágyóknak és azoknak, akik egészségesen szeretnének táplálkozni. A sportolást először könnyedebb mozgással ajánlom kezdeni például séta vagy jóga.

Abban az esetben, ha valakinek nincs ideje edzésekre, edzőtermekbe járni a jin jang fogyasztó stúdióban milyen eszközök, módszerek érhetőek el?

K.T.: Szolgáltatásaim között szerepel a kavitációs ultrahangos zsírbontás, a rádiófrekvenciás feszesítés, a zsírfagyasztás. Ezek a kezelések mellé kötelező a hullámmasszázs, ami tartalmazza az árat, hiszen hullámmasszázs nélkül nem hatékony a kezelés. Január 4-től karcsúsításra, feszesítésre, a cellulitisz és striák kezelésére, méregtelenítésre, a vérkeringés fokozására és nem utolsó sorban a kötőszövet salaktalanítására van lehetőség a stúdióban.  Tavasszal egy nagyon modern kezeléssel várom régi és új Vendégeimet!

Hol tudnak elérni téged az érdeklődők?

K.T.: Az érdeklődők a jin jang fogyasztó stúdió Facebook oldalán tudnak üzenetet írni vagy a 0620 5833228-as telefonszámon tudnak információt vagy időpontot kérni.

Az interjút készítette: Pavolek Renáta