Polgármesteri Köszönetben részesültek a nagykőrösi polgárőrök

A Nagykőrösi Városi Polgárőrség tagjainak ajándékcsomagot adott át és lelkiismeretes szolgálatukért „Polgármesteri Köszönet” díszlapban részesítette őket dr. Czira Szabolcs polgármester és dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester 2021. november 9-én, kedden, a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatalban.

Dr. Czira Szabolcs polgármester ez alkalomból elmondott beszédében kiemelte: „Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester tette azt a javaslatot – mellyel egyetértek – hogy legyen egy alkalom, amikor megköszönjük a polgárőrök munkáját. Szeretnénk megköszönni azt, hogy egész éven keresztül a vásárban, a rendezvényeken felügyelték a rendet. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek az egész éves munkáját.”

Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester elmondta: „Szeretném megköszönni én is a munkátokat. Láthatóan jelen vagytok a rendezvényeken, vásárokon, most Mindenszentek idején a temetők környékén. Vigyáztok a rendre. Én azt láttam, hogy a rendőrség munkájához nagyban hozzájárultok és sokat tudtok nekik segíteni. Örülök neki, hogy ez a szervezet aktivizálódott még jobban Czeczon Bence irányításával. Szeretnénk megköszönni ezt az önzetlen munkát, melyet végeztek a nagykőrösiekért.”

Köszönjük Czeczon Bence elnök, Gulácsi Szabolcs, Kelemen László, Eszenyi Balázs, Ézsiás László, Tóth Krisztián, Székely Sándor, Palásti Dénes, Gajo Zoltán, Jaszanovics András, Máté Zoltán polgárőrök munkáját, ezután is számítunk rájuk!

Horváth Tibor