Papp Elek Optikát ismét kitüntette a ZEISS!

2021. áprilisában ismét kitüntetést kapott a Papp Elek Optika. A díjat Rósa Gergely a Carl Zeiss Vision Kelet-Európai kereskedelmi igazgatója adta át.

Kelet-Európa 28 országában a Papp Elek Optika értékesítette legsikeresebben a ZEISS Progressive Individual lencséit, mely személyre szabott szemüveglencse kényelmes és éles látást biztosít minden távolságra a 40 év fölötti korosztály számára.

Az elmúlt év kihívások elé állították az optika működését, de a Papp Elek Optika a pandémia ideje alatt is gondoskodott a vásárlókról és minden nap a szemüvegre szorulók rendelkezésére állt. A higiéniás előírásokra fokozottan ügyelve, biztonságos légkörben folyt a szemvizsgálat és szemüveg választás.

A Papp Elek Optika a legmodernebb ZEISS műszereket használva akár 1/100 dioptria pontosan tudja a szem fénytörését meghatározni és ezzel a lehető legpontosabb szemüveget elkészíteni.

Az elmúlt időszakban a számítógép előtt töltött idő sokak számara jelentősen megnövekedett, mely a szem fáradását eredményezi. A kifejezetten számítógépes munkához fejlesztett ZEISS BlueGuard alapanyag és az OfficeLens szemüveglencsék megoldják ezt a problémát és a speciális kék fény szűrő hatásuknak köszönhetően a monitorok zavaró sugárzását is kiszűrik.

A pandémia miatt a higiéniával szemben támasztott elvárások megnövekedtek. Erre ad megoldást a világújdonságnak számító ZEISS DuraVision AntiVirus Platinum UV tükröződéscsökkentő réteg, mely megöli a szemüveglencse felületére érkező baktériumok és vírusok 99,9%-át. Az újdonságok már elérhető a Papp Elek Optikában – mondta Rósa Gergely kereskedelmi igazgató.

A különböző sajtótermékekben sok, gyakran félrevezető reklámokat lehet olvasni akciós szemüvegek készítéséről. Ezért fontos megjegyezni, hogy a Papp Elek Optika üzleteiben nem akcióznak, hanem egész évben korrekt árakon értékesítik a szemüvegeket.

Papp Elek és családja közel 60 éve elhivatottan dolgoznak azért, hogy minden vásárlójuknak a legjobb látást biztosítsák.

A Papp Elek Optika két helyszínen várja vásárlóit:

Nagykőrös, Kasza utca 2. (Kecskeméti út sarok) Tel: 53/350-213

Cegléd, Szent György tér  Tel: 53/314-756