„Minden, ami autó” – Bemutatjuk a Prosper Szerviz Kft-t

Nagykőrös, a Rákóczi utca 54. szám alatt működik a Prosper Szerviz Kft., melynek vezetői Halápi Imre és Bujdosó László. Lapunk Halápi Imrével beszélgetett a cég által nyújtott szolgáltatásokról, az idei újításról, a jövőbeli tervekről.

ÖH: Kérem, mutassa be a Prosper Szerviz Kft-t az olvasóknak.

Halápi Imre: Cégünk a tavalyi év szeptemberében alakult autójavítás céljából. Az Örkény úton egy kisebb műhelyben kezdtem ezt a tevékenységet, ami gyorsan kiderült, hogy a nagyobb igények miatt kicsinek bizonyult, így egy barátom segítségével a mostani Rákóczi utcai műhelybe költöztem, ami már sokkal nagyobb teret biztosított az autójavítás terén. Itt kapcsolódott be Bujdosó László barátom az autókozmetika tevékenységgel, ezzel is bővítve a palettát. Szeretnénk a lakosság segítségére lenni sok másik kiváló kollégánk mellet mi is az autójavítás terén. Szeretnénk egy komplex szolgáltatást nyújtani ezért is a szlogenünk “minden, ami autó”

Kiváló kollégákkal dolgozunk, együtt gondolok itt villamossági, programozási, felújítási, karosszéria és vizsgáztatás problémákra vagy megoldásra váró feladatokra. Természetesen gondoltunk a cégekre is, flotta kezelés flotta szervizelés illetve háztól házig szolgáltatásunkra beleértve a javítást és az autókozmetikát is. 

ÖH: Közösségi oldalukon olvastuk, hogy új, 0-24 órás szolgáltatást indítottak januártól. Mit lehet erről tudni?

Halápi Imre: Természetesen állandóan gondolkodunk, mivel tudjuk még hatékonyabbá és komplexebbé tenni szolgáltatásunkat így jött az ötlet és most már 0-24-ben tudunk segíteni autómentés területén is. 

Sok egyéb megvalósításra váró tervünk van még, de azokat egyelőre meglepetésnek szánjuk. 

ÖH: A koronavírus járvány miatt sokan keresik az ózonos tisztítás lehetőségét. Önöknél van-e erre mód, és ha igen, milyenen a tapasztalatok? Valóban többen veszik igénybe?

Halápi Imre: Rendelkezünk ózongenerátorral is és a tapasztalatunk, hogy egyre többen veszik igénybe, nem csak a lakosság körében, de a cégek is. Nagyon megbízható és hatékony fertőtlenítést eredményez nem csak a gépjárművekben, de az otthonokban is.

László barátom nagy hangsúlyt fektet nemcsak a környezetbarát termékekre, de a hatékonyságra is így kiváló és eredményes hatékony munkát tud végezni! 

ÖH: Személyesen Nagykőrös, a Rákóczi utca 54. szám alatt található a szerviz. Hogyan tudják a kapcsolatot fölvenni Önökkel?

Elérhetőségeink a facebookon a Prosper Szerviz oldalán megtalálhatók, illetve telefonon és e-mailben is. Halápi Imre +36702665973, Bujdosó László +36 20 577 1133, prosperszerviz@yahoo.com

                                                Köszönjük az interjút és eredményes évet kívánunk!                      

Az interjút készítette: Horváth Tibor