MEGNYITOTTUNK NAGYKŐRÖSÖN: Biczó Bisztró&Cukrászda

Nemrégiben megnyitott a Biczó Bisztró&Cukrászda, mi ezzel kapcsolatban felkerestük Lőrincz Attila cukrászt, ügyvezetőt, a vele készült interjúnkat az alábbiakban olvashatják.

Milyen választékra számíthatnak az ide ellátogató vendégek?

Igazából többrétű kínálati listánk van, minden itt készül helyben, frissen. Reggelente frissen készült meleg reggelivel várjuk vendégeinket, akár helyben fogyasztásra vagy esetleg elviteles verzióban is. Ezek mellett vannak még friss helyben készült szendvicsek, sütemények, péksütemények, sós sütemények, fagylaltok és alkoholos vagy alkoholmentes italok, koktélok.

Hogy érzitek mire van eddig a legnagyobb igény?

Mi úgy vesszük észre, hogy a reggeli vonal, ami elképesztően megy, a reggelik, a szendvicsek, a sütemények, szerintünk ez az, amire a legnagyobb igény van.

Hogy tapasztaljátok, a kőrösi lakosság, hogyan viszonyul a bisztróhoz? Milyenek szoktak lenni az élő zenés estek?

Én úgy veszem észre, hogy van rá igény, van rá kereslet. Mindig próbálunk valamilyen programokat szervezni, minél többet. Most jelen esetben havonta egy est szokott lenni, de ezt megpróbáljuk kéthetente, utána meg szinte minden hétvégére valamit szervezni, hogy ki tudjanak kapcsolódni egy kicsit az emberek.

Milyen extra szolgáltatások vannak?

Van lehetőség tortarendelésre, sütemény előrendelésre, édesben és sósban is. Kiszállításunk még nincsen, de folyamatban van, szerintem nyár végétől ez is el fog indulni. Próbáljuk folyamatosan fejleszteni magunkat, újdonságokat behozni mert az olyan érdekes. Az emberek amúgy is egy idő után hajlamosak ráunni a dolgokra, és mindig az újdonságokat keresik, mi ennek is szeretnénk eleget tenni.

Esetleg mentes süteményeket készítetek-e?

Igen, glutén laktóz és cukor mentes, illetve vegán süteményeink is vannak. Most még egy kicsit korlátozott mennyiségben van, de ezt is kifogjuk bővíteni nagyobb mennyiségre, mert úgy vesszük észre, hogy erre nagyon nagy igény van.

Milyen jövőbeli terveitek vannak?

Közeljövőben a kerthelységet szeretnénk megcsinálni, mert az egy nagy hangulatot ad majd az egész helynek. Teljesen más, hogyha jó idő van és esténként az ember ki ül meginni egy pohár bort vagy megenni egy süteményt vagy akár egy meleg nyári reggel kint is eltudják fogyasztani a reggelit. A folyamatos fejlesztés, tehát mindig fejleszteni magunkat, hogy mindig újdonságokat tudjunk behozni.

Az interjút készítette: Szűcs Dóra