Megnyitottunk! Bloomi – „Az egyik a hasunkat, a másik pedig a szemünket, szívünket melengeti…”

Egy újabb sokoldalú vállalkozás nyitotta meg kaput Nagykőrösön, amely az egészséges zöldségek és gyümölcsök kedvelői, vásárlói mellett a virágok szerelmeseit is képes kiszolgálni, ugyanis a Világos utca 3. szám alatt a nagykőrösi lakos László Zoltán és felesége nyitotta meg álmaik üzletét. A „Bloomi” nevű üzletben a zöldségek- gyümölcsök mellett szebbnél-szebb virágcsokrok, ültethető növények, ajándéktárgyak és koszorúk várják az érdeklődőket. Ennek kapcsán beszélgettünk az egyik tulajdonossal, Zoltánnal, melyet az alábbi interjúban olvashatnak.

Kérem meséljenek magukról és a vállalkozásról. Miért pont zöldség-gyümölcs, virág és ajándék árusítása mellett döntöttek?

Tősgyökeres nagykőrösi vagyok. Feleségemmel több mint 11 éve ismerkedtem meg és öt éve van egy csodálatos kisfiunk. Korábban foglalkoztunk zöldség-gyümölcs termesztéssel, majd más vizekre eveztem. Sajnos a munkámból kifolyólag a nap nagy részét vidéken töltöttem, így nem tudtam a családommal annyi időt tölteni, mint amennyit szerettem volna. Ez okból kifolyólag kerestünk egy olyan megoldást, amiben a család és a munka összhangba kerülhet egymással.  Szerencsére feleségemnek pénzügyi és kereskedelmi végzettsége van, amit most kamatoztatni is tudunk.

A környéken nincs kifejezetten zöldségbolt, a virágbolt pedig körülbelül 1 km-re található. A finom friss zöldségeket és gyümölcsöket nagyon szeretjük a szép virágokat pedig úgyszintén és nem mellesleg a feleségemnek gyermekkori álma volt egy saját virágbolt megnyitása. Ezek tudatában megszületett az ötlet, hogy nyitunk egy ilyen üzletet!

Hogyan jött az ötlet, hogy több külön álló vállalkozást is nyitnak egy téren belül?

Jó kombinációnak gondoljuk, hogy egy üzleten belül meglehet kapni ezeket a termékeket, szolgáltatásokat. Szerintem elég közel állnak egymáshoz, mind a kettő a természet ajándéka. Az egyik a hasunkat a másik pedig a szemünket, szívünket melengeti, gyönyörködteti.

Személyes kéréseket is vállalnak csokor és ajándéktárgyak készítése/ beszerzése esetén?

Természetesen!

Minden alkalomra vállalunk csokrok, díszek készítését, legyen az örömteli vagy szomorú. Ebben segítségünkre van egy nagyon kedves és sok éves tapasztalattal rendelkező virágkötő hölgy is. Ezen kívül hamarosan kaphatóak lesznek nálunk saját készítésű dekorációk és ajándéktárgyak is. Folyamatosan frissül a cserepes növények kínálata és tavasszal indul majd a kiültethető egynyári virágok árusítása is. Zöldség – gyümölcs kínálatunkat egy héten többször is frissítjük, hogy mindig friss és finom áru legyen a polcokon. Mindezeket házhoz szállítással is kérhetik.

A további tervekben céges felkéréseket is szeretnénk teljesíteni, mint például rendezvények díszítésének elkészítése, céges nőnapi virág meglepetés vagy a sokak által kedvelt gyümölcsnapok finomságainak biztosítása.

Nemsokára itt a Valentin nap, milyen különlegességgel készülnek a virág és ajándék boltrész területén?

Szeretnénk valami újat hozni a nagykőrösi lakosok számára, így folyamatosan nézzük a jelenlegi trendeket. Valentin napra különleges virág boxokkal, táskákkal és persze csokrokkal készülünk.

Célunk, hogy a Bloomi ne csak egy név legyen, hanem egy hely ahová mindig jó érzés legyen betérni és mindig elégedetten távozzon a vásárló. Facebook-os közösségünk is szépen gyarapodik, amit érdemes sűrűn látogatni mert akcióinkat és játékainkat ott érhetik el leghamarabb.

Az interjút készítette: Pavolek Renáta