Mályva Pizzéria Nagykőrösön

A Mályva Pizzéria kedvelői és rendelőihez már eljuthatott a hír, hogy a pizzéria Katonatelepről Nagykőrösre költözött át, azonban így egy újabb helyi vállalkozót tudhat magáénak városunk. Ennek kapcsán készítettünk interjút Fehér Balázzsal a Mályva Pizzéria vezetőjével. Az interjú során, melyet az alábbiakban olvashatnak megtudhatják, hogy Fehér Balázs hajdanán a Nagykőrösi Cifracsárda szakácsaként tevékenykedett, majd Bécsbe, a kapcsolatai által Ciprusra, később a Mályva Pizzéria megalakításához vezette sorsa. Mivel Nagykőrösön pizzériából már akkor sem volt hiány, úgy gondolta ő kicsit távolabb Katonatelepen nyitja meg vállalkozását. Balázs elmondta, hogy ennek most már 13 éve, de nem bánja, hiszen a pizzéria az évek során sok szép eredményt érhetett el.

Pontosan mióta működik a vállalkozása? Miért pont a Mályva pizzériát válasszák a vendégek?

 A Mályva Pizzériát azért érdemes választani, mert az összes alapanyag saját készítésű. Magát a tésztát is személy szerint én gyúrom a két kezemmel. Egy nagyon egyszerű recepttel készítem, ami nincs túl kombinálva, nem használok állományjavítókat. Az én pizzám egy teljesen természetes alapanyagokból álló kelesztett tésztából áll, saját készítésű szószokkal ízesítve.

Milyen ételek közül tudnak választani az érdeklődők? Melyik az az étel, amelyik a nyitás óta a legkedveltebbnek mondható?

Elsősorban a pizzák és az olasz módon készített tészták közül szoktak választani, de természetesen a tortillák, hamburgerek, saláták, a roston sültek és a rántott húsok közül is választhatnak a vendégek. Köretnek természetesen rizst, és a héjában sült krumplit adunk. Nagyon fontos, hogy ezeket mind mi készítjük a saját fűszereink hozzáadásával. A legkedveltebb ételünk, melyet a kezdetek óta szeretnek és folyamatosan rendelnek az az vállalkozásról elnevezett Mályva pizza.

Milyen akciók érhetőek el Önöknél?

Csoportos vásárlás esetén, ha a rendelés összege eléri a 4500 forintot, akkor 1 db 1,75L-es szénsavas üdítőt adunk ajándékba. Emellett az Önkormányzati Hírek újság 9. lapszámában található kuponunk által is kedvezményt kínálunk. Mindenki, aki a rendelés során jelzi és felmutatja a kupont, minden rendelt étel mellé kap egy szívószállas üdítőt ajándékba. Fontos, hogy a felhasználók tudják, hogy a kupon igénybevételét a rendelés során jelezzék. A kupon egy alkalommal jelenik meg az újságban, azonban az akció egy teljes hónapig tart.

Mi a tervük a jövőre nézve?

Attól függetlenül, hogy nehéz életet élünk mostanság, én pozitívan állok a jövőhöz. Mindenképpen szeretnék egy jó csapatot összehozni, ugyanis jelenleg hárman dolgozunk a pizzéria munkatársaként.

Hogyan tudják a pizzériát elérni, hogyan tudnak rendelni az érdeklődők?

A Mályva Pizzéria a facebookon keresztül is megtalálható, azonban a rendelést csak és kizárólag a szórólapjainkon, autóinkon és a facebookon található telefonszámon tudják leadni a vendégek. Telefonszámunk a következő: 06/20/594-21-47

Az interjút készítette: Pavolek Renáta