Magyar labdarúgó legendák érkeznek Nagykőrösre! Ünnepeljünk együtt május 29-én

Beérkeztek az első játékosok nevei, akik részt vehetnek a május 29-én, szombaton, Nagykőrösön megrendezésre kerülő Nagykőrösi Labdarúgó Klubház megnyitó és átadó ünnepségén. A lista még nem teljes, további résztvevő egykori híres, máig közkedvelt labdarúgók érkezésére lehet számítani. A hozzánk beérkezett információk szerint egy meglepetés sztárvendég is érkezik az újpesti csapattal, akiért százezrek rajonganak az országban. A programváltozás jogát a szervezők fenntartják, azonban garantálva van a jó hangulat és a három kiváló labdarúgó mérkőzés egyaránt.

A Nagykőrösi Labdarúgó Klubház egy igazi sikertörténet, melyet a sötét erők sem voltak képesek elhomályosítani. Mint arról korábban írtunk, közel 200 nagykőrösi fiatal edzését fogja közvetlenül szolgálni ez az új létesítmény, mely nem csak klubház, de modern, jól felszerelt öltözőket is biztosít a sportolóknak. Aki a régi öltözőkben, mosdókban csak egyszer is járt, az pontosan tudja, hogy ezt a beruházást nem támadni kell, hanem minden erővel kiállni mellette és megvédeni közös értékünket.

A műszaki specifikációról is érdemes újra beszélni, hogy mi minden tudott megvalósulni, a tervdokumentációból idézünk: „Az épület délkeleti homlokzatán lévő főhomlokzatán lépünk az épületbe. A közlekedőből közvetlen lépcső vezet az emeleten kialakított irodablokkhoz. A földszinti előtérhez kapcsolódóan került kialakításra a recepciós pult, amiben egy büfé is helyet kapott. A pult a fogyasztó teret és a hozzá kapcsolódó klubszobát tudja kiszolgálni. A kiszolgáláshoz az előtérből nyíló raktár/catering helységet is igénybe lehet venni.

A délkeleti homlokzat mentén végigfutó közlekedő mentén kerültek kialakításra a következő funkciók:

– közönség mosdók, mozgáskorlátozott mosdó, személyzeti öltöző-wc; takarítószer raktár; mosóhelyiség

– két darab hazai öltözőblokk

– három darab bírói öltöző blokk, amiből az egyik orvosi szobaként is funkcionál

– két darab vendég öltözőblokk

– légtechnikai és gépészeti helyiségek

A hosszanti elrendezésű épületet két keresztirányú közlekedő osztja három részre, ezek a közlekedők az épület előtt kialakított parkoló és az épület mögötti futballpályát kötik össze. Az épület emeleti szintjén két iroda és egy tárgyalóterem került kialakításra. A tárgyalóból egy fedett-nyitott tetőteraszra lehet kilépni, ahonnan a futballpálya látható.” – olvasható a funkcionális ismertetésben.

Visszatérve a Nagykőrösi Labdarúgó Klubház megnyitó és átadó ünnepségére, 2021. május 29-én, szombaton 15 órától ünnepi beszédekkel és szalagátvágással kezdetét veszi a rendezvény, 16 órától pályára lép a Nagykőrösi Old Boys csapata, akik először a Ferencváros öregfiúkkal, majd 17 órától az Újpest Legendák Klubja csapatával meccsel. 18 órától jön a főmérkőzés, mely sok szurkolóban fog egész biztosan nosztalgikus hangulatot idézni, ugyanis a Ferencváros öregfiúk az Újpest Legendák Klubja ellen lép pályára. A mérkőzések szakkommentátora pedig nem más, mint Horti Gábor lesz, aki egyedi stílusával és látásmódjával minden idők egyik legkreatívabb sportkommentátora. Technikai információk: büfé üzemelni fog, ingyenes játékok várják a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt, de lesz 11-es labdarúgó verseny is.

Ha szeretne Ön is részt venni az ingyenes eseményen, akkor kötelező az előzetes regisztráció, jegyek igényelhetőek a kulturális központ információs pontján, vagy a 06-53-550-040-es telefonszámon. A sporteseményt a jelenlegi szabályozás szerint csak védettségi igazolvánnyal látogathatják a vendégek.

Találkozzunk újra, vegyünk részt minél többen ezen a nagyszabású sportrendezvényen és ünnepeljük együtt közös sikerünket, az öltöző és klubház átadását! Együtt ismét sikerült!

Akik szinte biztosan itt lesznek Nagykőrösön:

NAGYKŐRÖS OLD BOYS CSAPATA:

Kapusok: Petrik Zsolt, Barabás Árpád, Boda Ferenc, Medgyes Norbert, Mezőnyjátékosok: Kőműves Csaba, Járvás Tamás, Szűcs Zoltán, Bari Béla, Pörge Zoltán, Pécsi Zoltán, Barcsay Valter, Karsai Zsolt, Máté Atilla, Vikor Zsolt, Eszes Ernő, Dér Tamás, Krizsán László, Parázs Zoltán, Perjési István, Csipö Kristóf, Kecskés Zoltán, Mihályi László, Ugi-Rácz Sándor, Márton Tibor, Némedi Norbert, Pintér Zoltán, Schrancz Balázs. Vezetőedző: Hegedűs László.

FERENCVÁROS ÖREGFIÚK CSAPATA:

Keller József, Nyilas Elek, Józsi György, Szenes Sándor, Fischer Pál, Bánki József, Bojan Lazić, Zoran Kuntić

ÚJPEST LEGENDÁK KLUBJA CSAPATA:

Erős Károly, Véber György, Urbán Flórián, Tamási Zoltán, Kvasz Krisztián, Zombori Zalán, Kerényi Norbert, Szűcs László, Böjte Attila, Aczél Zoltán, Herczeg Miklós, Fehér Csaba, Kiskapusi Balázs, Varga Attila

A lista nem teljes, a névsorváltozás jogát a szervezők fenntartják!

Horváth Tibor