LÁTOGATÁSI RENDDEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Lakosság!

dr. Müller Cecilia országos tisztifőorvos a kórházak látogatási tilalmát feloldotta, azonban a látogatás során kérjük a következő szabályokat tisztifőorvos asszony utasításának megfelelően betartani szíveskedjenek.

Amennyiben a szabályokat nem tartják be, úgy a látogatást azonnal befejezettnek tekintjük, illetve ha szükséges saját hatáskörben részleges látogatási tilalmat vezetek be.

  1. A látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt negatív PCR eredményű teszttel kell rendelkezzen, amely a 18. év alattiakra is vonatkozik. Ezen igazolásokat és személyazonosításra alkalmas igazolványt belépéskor a látogató köteles bemutatni.
  2. A látogatás egész ideje alatt 3 rétegű sebészi, vagy FFP2-FFP3 vagy ezekkel azonos besorolású szájmaszk viselése kötelező.
  3. A látogatók részére a bejáratnál kézfertőtlenítő torony áll rendelkezésre, melyet belépéskor kötelező használni és ekkor a hőmérsékletük is megmérésre kerül.
  4. Amennyiben a beteg egészségi állapota lehetővé teszi, a látogatásra a kórház kertjében kerüljön sor, vagy a három szinten elhelyezkedő aulákban. Kérem, hogy az itt található mellékhelyiségeket használják.
  5. Egy beteghez naponta egy látogató mehet be, maximum 60 perces időtartamra.
  6. Fekvőbeteg beteghez a kórteremben is bemehet a látogató.
  7. Kérem, hogy a hivatalos látogatási időt betartani szíveskedjenek, látogatási időn túl látogatókat az intézmény területére nem engedünk be.
  8. Látogatáskor kiskorú gyermek az intézmény területére nem léphet be, amennyiben a szülő magával hozza, ő sem látogathatja meg hozzátartozóját.
  9. Beteg számára a csomagok leadására, illetve elvitelére szintén a látogatási idő keretében van lehetőség.
  10. Beteglátogatás időpontja:
  munkanapokon:  15:00-18.00 óráig 
szombat,, vasárnap,      és ünnepnapokon:  10:00-12.00 óráig és  15:00-18.00 óráig

Nagykőrös, 2021. május 20.