LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ

A Kormány 478/2020. (XI.3.) Korm. rendeletével Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Ügyintézése során kérem, részesítse előnyben az elektronikus úton, telefon útján történő kapcsolattartást, valamint a kérelmek elhelyezhetők a Nagykőrös, Szabadság tér 4. és Szabadság tér 5. szám alatti épületben, valamint az épület előtti postaládában.

Személyes ügyintézése alkalmával saját és mások egészségének megóvása érdekében kötelező a maszk viselése (orvosi maszk, munkavédelmi maszk, textil vagy más anyagból készült maszk) amely az orrot és a szájat folyamatosan fedi, és a hivatal épületébe történő belépéskor a kézfertőtlenítő használata. Tájékoztatom, hogy a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatal épületeibe való belépéskor testhőmérséklet mérésére kerül sor. Az épületbe ügyintézés céljából való belépéskor a portaszolgálat munkatársa segíti az ügyintézővel történő kapcsolatfelvételt, amely alkalmával a hivatal előterében csak egy fő tartózkodhat, és a további ügyintézés céljából érkezők a közterületen várakoznak, ahol kötelező a védőtávolság megtartása és a maszk viselése.

Továbbra is kérjük egymástól az 1,5 m távolság megtartását, valamint lehetőleg kísérő nélkül kerüljön sor az ügyintézésre, kivéve a házasságkötéssel kapcsolatos ügyek intézését.

Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében kérem a fentiekben leírtak elfogadását és betartását!

Dr. Nagy Lajos

jegyző