KÖZÚTKEZELŐI TÁJÉKOZTATÁS

A Tisztelt Lakosság figyelmének felhívása mellett rendezvényhez kapcsolódó parkolók és útlezárások lesznek a belvárosban.

Ideje: 2022. április 22-én 0800 órától – 2022. április 24-én 0200 óráig

A közútlezárás:

Oka: valamennyi érdeklődő meghívása mellett „Szent György Napi Forgatag és Virágvásár” zavartalan lebonyolítása

Helye: 4601-es számú út Széchenyi tértől a Szabadság téri körforgalomig tartó szakasza. A Deák tér területe valamint a Szabadság tér 4. szám előtti park, a Széchenyi tér 17. szám, Magyar utca kereszteződésétől az Arany János Kulturális Központ előtti szakaszok burkolt közúti területe egészen a körforgalomig.

Módja: Az utak elterelését terelőtáblák jelölik. Az érintett ingatlan tulajdonosoknak a rendőrség, a közterület-felügyelő és a polgárőrség nyújt segítséget.

Közlekedési információk:

  • az útlezárás miatt a Volánbusz Zrt. járművei a Szabadság tér – Kecskeméti út (441. sz. út) – Rákóczi út – Kossuth Lajos u. – Vasútállomás terelőútvonalon közlekednek
  • a Tázerdei utca a Jókai utcától a Damjanich utcáig egyirányú
  • a Jókai utcáról nyíló névtelen utca behajtani tilos (kivéve lakók, illetve engedéllyel rendelkezők) tábla kihelyezése mellett kerül lezárásra,

Javasolt elkerülő útvonal:

  • Lajosmizsére és az M5-ös autópályára a Petőfi Sándor és az Örkényi utca felül érkezve lehet eljutni
  • A belváros megközelíthető a Biczó Géza utca, Rákóczi út, Magyar utca felől, ill. ezeken keresztül haladva elkerülhető

Felhívás:

A Rákóczi út, Magyar utca teljes szakaszán a parkolás mellőzése szükséges. Az Arany János Kulturális Központ előtti szakaszon a Tomori utca sarkától egészen a Kecskeméti útig (DM üzlet), Széchenyi tér Magyar utcáig tartó szakaszán, valamint a Szabadság tér 4. park előtt és az oldalában és az út túloldalán lévő szakaszon a parkolás mellőzése szükséges.

Nagykőrös, 2022. április 11.

dr. Ecsedi-Ország Viktória

jegyző

nevében és megbízásából:

Szilágyi Csaba

Műszaki Irodavezető