Jó szívvel, szeretettel

„Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. Ölts fekete ruhát. Keféld meg hajad vizes kefével. Tisztálkodjál belülről és kívülről.” –írta Márai. Advent ideje a karácsonyra, Jézus megszületésére várakozás és készülődés. A járványhelyzet átszövi az idei adventet, de el nem veheti, miként az adventi koszorún a hit, remény, öröm és szeretet lángjai, úgy lobbannak fel, s visznek fényt az adventi készülődés időszakába szeretetteljes kezdeményezések Nagykőrösön.

Egyik ilyen a Hajdu’s Barbershop csapatának kezdeményezése, mellyel ezüstvasárnap és aranyvasárnap szeretnének 15-15 nagykőrösit megajándékozni. Olyan személyeket – az üzlet mivoltából eredően fiúkat, férfiakat – szándékoznak egy élménycsomaggal meglepni, akikkel előzetesen a Humánszolgáltató Központ segítségével veszik fel a kapcsolatot. Mint bármely más napra, advent utolsó két vasárnapjára is időpontot egyeztetnek majd ezen vendégeikkel, akik aztán a Barcsai u. 2 szám alatti üzletbe érkezve kiválaszthatják a nekik szimpatikus szolgáltatáscsomagot.

Mi szolgáltatást nyújtunk a nagykőrösieknek egész évben, úgy gondoltuk, hogy karácsony előtt két vasárnap 15-15 nagykőrösit meglepünk. Két kezünk munkáját adjuk, s mellette mindazt a szeretet, melyet a Barbershopunk vendégei megszokhattak tőlünk. Örömmel látjuk a városi kezdeményezéseket, mint például a cipősdoboz akció, és úgy gondoltuk, fontos, hogy a város vállalkozói szegmense is megtegye, amit adni tud. Mi ezt tudjuk vállalni és jó szívvel, szeretettel adni. Békés, boldog, egészségben teli karácsonyt és új esztendőt kívánunk minden nagykőrösinek – mondta el lapunknak Hajdú Attila, a Hajdu’s Barbershop alapítója.