Idén is nagyot fog szólni a Kőrösi Zenés Esték koncertsorozat

Már két fellépőt is nyilvánosságra hozott Bordás József, a DobMánia Tábor vezetője, aki egyben a Kőrösi Zenés Esték ingyenes koncertsorozat főszervezője is. Minden évben, július elején sokszázan buliznak egy héten át a Toldi iskola udvarán olyan hazai sztárok közreműködésével, mint például Király Viktor, Radics Gigi, vagy éppen Keresztes Ildikó, de említhetnénk az Animal Cannibalst is. Az ingyenes koncerteken sikerül a fiatalabb és az idősebb korosztályt is összehozni, mindenkit egyaránt érdekelnek a városunkba látogató sztárfellépők.

Idén újra városunk ad otthont a tábornak és a koncertsorozatnak is, Bordás József két fellépőt már bejelentett, erről lapunkat is tájékoztatta. Mint írta: „Nincs tábor ROCK nélkül! Kovács Krisztián a FISH frontembere is csatlakozik a XII. DobMánia Tábor- Kőrösi Zenés Esték csapatához 2021. 07. 05-én.” Egy nappal később pedig egy énekesnő látogat hozzánk, őt így harangozta be Bordás József: „Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője a XII. DobMánia Tábor- Kőrösi Zenés Esték vendége lesz 2021.07.06-án.”

A koncertekre 2021. július 3. és 7. között, este 20.00 órai kezdettel kerül sor. Kapunyitás a szokott módon 19.00 órától lesz, és nagyszerű hír, hogy megújult vendéglátással, cocktail bárral, lángossal, és minőségi ételekkel várják a vacsorázni vágyó vendégeket is a szervezők.

HT

Fotók forrása: https://www.facebook.com/margaretisland/

https://www.facebook.com/bela.kovacs.3576/photos