ELKÉSZÜLT: Járdák épültek és közcélú parkoló létesült a TIBIKER élelmiszer-áruháznál

Bár a lakosság már használatba vette, december 18-án, pénteken, jelképesen is átadták a vásárlóknak a TIBIKER élelmiszer-áruháznál létesített közcélú parkolót és az újonnan épült járdaszakaszokat is. Ezeken túl gyalogátkelő-hely létesült, valamint sok-sok bicikli elhelyezésére alkalmas kerékpártároló is létesült. A kivitelező Magyar Attila helyi, nagykőrösi vállalkozó volt. Ebből az alkalomból dr. Czira Szabolcs polgármester és ifj. Pallagi Tibor ügyvezető is nyilatkoztak az Önkormányzati Hírek újságnak.

Dr. Czira Szabolcs polgármester elmondta: „Szívből gratulálok ehhez a beruházáshoz, nagyon örülök neki, hogy Ti részesei vagytok ennek a munkának és ezt megcsináltátok. Gratulálok magához a céghez is, hogy édesanyáddal, édesapáddal és jómagad föl tudtátok úgy futtatni, hogy a város egyik legjobban szeretett üzlete lettetek. Ehhez kellenek a dolgozók is, nekik is gratulálok, akik aranyosak, kedvesek, az embereket visszavárják. Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok az egész stábnak, az egész üzletnek, mindenkinek. Én remélem, hogy a jövő év még sikeresebb lesz, mint az idei volt, de azt látom, hogy a pandémia idején is helytálltok.”

Ifj. Pallagi Tibor ügyvezető az alábbiakat nyilatkozta fogalmazta meg: „Köszönjük szépen polgármester úrnak a gratulációt, hogy a teljes TIBIKER körötti parkolót és járdákat meg tudtuk építeni, ez nagyon hosszú munkánk eredménye. Nagyon várta a lakosság, most már teljesen szabályozva vannak a kerékpárosok, a gyalogosok és az autósok. A Tabán utca felől 10 autó tud parkolni, itt a Kossuth Lajos úton pedig hat autó tud befordulni kényelmesen. Teljes mértékben igyekeztünk a legtöbbet kihozni ebből. Köszönjük az önkormányzat segítségét az engedélyezéssel kapcsolatban és a Tabán utcai parkolók hozzájárulásával. A többi teljes mértékben a TIBIKER költségére készült el, pár napja már használjuk, mindenki pozitívan látja ezt a parkolót. A vízelvezetés, minden meg lett oldva, úgy gondoljuk, hogy a városnak ezen a részén is megszépültünk és a lakosság szempontjából maximálisan eleget tudunk tenni annak, hogy meg tudjuk tartani a vevőinket, új vevőket tudjunk hozni, kulturáltan fogadni és valóban, az idei évben is a pandémia idején is helytálltunk és végig tudtuk csinálni az egész éves forgalmat. Köszönöm szépen a dolgozóinknak, a TIBIKER csapatnak, a szüleimnek, az önkormányzatnak mindenféle segítséget, amit egész évben kaptunk. Mindenkinek békés, boldog új évet kívánunk. Köszönöm szépen!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA