Átadták az eddig összegyűlt adományt Boti családjának

Több mint egymillió-négyszázezer forintot tudtunk átadni Varga Botond családjának – mondta el lapunknak Bencsik Géza, a Nagykőrös Városért Közalapítvány elnöke.

Mint ismeretes, január végén fordult felhívással a Közalapítvány a lakossághoz, melyben jelezték megteremtették annak lehetőségét, hogy biztonságosan adakozhassanak mindazok, akik segíteni szeretnék a családot. Mintegy két hét alatt több mint egymillió-négyszázezer forint támogatás gyűlt össze, amit át is adtak a családnak. Ezzel az átadással nem szűnt meg az adakozás lehetősége, pusztán azt a célt szolgálta, hogy minél előbb a családhoz kerüljenek az adományok.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki a Nagykőrös Városért Közalapítvány számlaszámára kisebb vagy nagyobb összegben támogatást utalt erre a nemes célra. A közalapítvány továbbra is biztosítja a 10918001-00000017-88050007 számlaszámot az adakozáshoz. Kérjük, közleményként tüntessék fel „Varga Botondnak” – nyilatkozta Bencsik Géza elnök.

Képünkön: Botinak egy kis élményben volt része a tűzoltóságon. Köszönjük szépen a nagykőrösi tűzoltóságnak. – írta az egyik közösségi oldalon édesapja a közzétett képekhez.