A szépség örök!

Az újonnan nyitott vállalkozások mellett a régebb óta fennálló üzletekről, szalonokról sem feledkezünk meg, vegyük például a különböző szépségszalonokat. A haj és a bőr folyamatos ápolása és karbantartása már-már elengedhetetlen, ráadásul itt a tavasz, mely által a meleg idő közeledik. Miért is ne mozdulnánk ki a 4 fal közül? Interjúnkban Kenyeres Borbálával beszélgettünk, aki már 1990-től saját szépségszalonját vezeti, itt Nagykőrösön.

Amikor a szabályozások engedik az újranyitást, milyen szolgáltatásokkal várja vendégeit a szalon?

A 2021-es évet új szolgáltatásokkal kezdtük: A fodrászat mellett, kozmetika, masszás és pedikűr várja a vendégeket. Pedikűrösünk egy bizonyos új terméket a Callux-ot használja, illetve a régi, hagyományos lábápolást is alkalmazza. Kozmetikusunk 1D-től a 6D-ig készíti a műszempillákat, mellette a szemöldök formázását és festését is vállalja. Az arc ápolását és tisztítását a már jól bevált termékekkel teszi. Jó látni, hogy unokám is szívja magába ezt a szakmát is, mint a szivacs. Nagyon szeretem a szakmámat és a színvonalas vendégkörömet. Mindig tiszteletben tartottam a bizalmukat. Szeretek nevetni, jókedvű lenni, munkámban mindig megtaláltam a szépséget, a látványosságot és hogy örömet szerezzek másoknak.

Itt a tavasz, a gyönyörű színekkel teli évszak, milyen új trendek – szokások várhatóak a szépségápolás terén?

Tavasz az új trendek ideje, itt a szalonban mi a vendégeknek ebben az időszakban úgy segítjük a megújulást, hogy egyéni, személyre szabott színeket, formákat idézünk elő, amely lehet akár rövidebb és hosszabb fazon. A lényeg, hogy jól tükrözze a vendég személyiségét. Mi mindig segítünk a választásban.

Az Ön szalonjában elérhető a masszás lehetősége is. Milyen fajták közül lehet választani?

Masszőrünk a relaxáló, stresszoldó masszázst helyezi előtérbe, melyet sok vendég kedvel, de természetesen elérhető nálunk a méregtelenítő talpmasszázs, a Metamorf lélekblokk oldó masszázs, test és fülgyertyázás és a Japán arcmasszázs, melyeket a vendégek már jól ismernek.

Hol találhatják meg Önt és munkatársait az érdeklődök, milyen módon lehet Öntől és munkatársaitól időpontot kérni?

Bejelentkezni szalonunkba a következő telefonszámon lehet: 06-30-437-0980. A szalont pedig Nagykőrösön, a Dezső Kázmér utca 20. szám alatt találják.

Kenyeres Borbála: 1976-ban végzett az ipari iskolával, azt követően pedig szövetkezeti dolgozó lett. 1978-1985-ig fodrászversenyekre járt, ahol még erősítette a szakmai tudását. 1990-től saját vállalkozását vezeti. Szívesen segíti a szépségipart kedvelő kollégákat és tanulókat. Közel 20 tanulónak segített már, és jónéhány kiváló segéd segítségével dolgozik a mai napig. Tanulmányait igyekszik bővíteni, több mint 20 éve elvégezte a hajgyógyászatot, és azóta törekszik segíteni fejbőrproblémával küzdő vendégein. Vallja: Fontos a tudatos fejlődés, a színvonal és a minőség. Én ezt szeretném átadni az utódoknak.