A masszázs, mindenkinek jó!

Lapuk megkereste Tóbiné Andreát, aki a Masszázs Bázis tulajdonosa, a vele készített interjút az alábbiakban olvashatják.

– Hogyan jött rá arra, hogy Ön masszőr szeretne lenni?

Hosszú évekig a kereskedelemben dolgoztam, mivel eladó az eredeti szakmám. Aztán az élet kicsit elsodort más területekre, de én nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni és mindig is érdekeltek az alternatív megoldások és így ötvöztem ezt a hármat. Most már tudom, hogy nekem ez az utam, jó helyen járok. Találtam egy nagyon jó iskolát, ahol kiváló oktatóktól sajátítottuk el a tudást, akik maguk is profi masszőrök. Ez az iskola a végzett hallgatókat sem engedi el csak úgy, hanem a mai napig megkapjuk a maximális segítséget, támogatást. Ez úton is nagy-nagy hála és köszönet Simon Marcsi és a Másodállás Start csapatának, és Nagy Erikának az oktatómnak.

– Beszéljen kérem egy keveset eddigi munkásságáról.

2018-ban végeztem el a relaxáló-frissítő és a svéd frissítő masszázst. Akkor még otthon családon, barátokon gyakoroltam.

2019.-ben folytattam a reflexzónás méregtelenítő talpmasszázzsal, közben felajánlotta az iskola az éves képzést (mesterkurzust), itt többféle masszázsfajtát sajátítottunk el.

2020. decemberében alakult meg a vállalkozásom, “A” Masszázs Bázis fantázia néven, akkor még másodállásban működtettem ezt a szolgáltatást, 2021 november óta viszont teljes erőbedobással igyekszem végezni ezt a gyönyörű hivatást, ami nem csak a munkám, hanem a hobbim is egyben. A vendégek 80%-ban vállövi, derék és csípőtáji problémával keresnek meg. A kikérdezés nagyon fontos, hiszen mint mindennek, a masszázsnak is vannak ellenjavallatai. Az első alkalommal (állapottól függően) szoktam javasolni egy kezelés sorozatot. Fő a fokozatosság és hétről hétre szépen rendben tesszük a feszes izmokat. Nagyon boldoggá tesz, amikor elégedetten meséli a kedves vendég, hogy elhagyta a fájdalomcsillapítókat.

– Ha éppen nem dolgozik, mivel tölti szívesen a szabadidejét?

Családom, és barátaim körében töltöm a szabadidőm, van egy bichon havanese kiskutyám, aki most egy éves és nagyon igényli a foglalkozást, vele szoktunk nagyokat sétálni, játszani.

-Milyen masszírozás fajtákkal dolgozik?

Az alap a SVÉDMASSZÁZS, az izomregeneráció.

Aztán az erősebb masszázst kedvelő vendégeim részére bevezettem a

– DERMATO VAKUM technikát (köpölyözést) ez egy intenzív kezelés, amivel 10 szer gyorsabban érhetünk el izomlazítást mint kézi technikával.

-RELAXÁLÓ-FRISSÍTŐ MASSZÁZS ez egy szelídebb masszázsfajta.

-TIBETI MÉZES MASSZÁZS felmelegített mézzel történik, ami méregtelenít, vitalizál, és lazítja az izmokat.

-MÉREGTELENÍTŐ TALPMASSZÁZS itt a vizeletkiválasztó és az emésztőrendszer reflexpontjait dolgozzuk át a talpon.

-Két fajta arcmasszázs is van, ami a hölgyek körében nagyon kedvelt:

JAPÁN ARCMASSZÁZS, amely feszesíti az arc, nyak és dekoltázs izmait így emeli a bőr tónusát és természetesen, relaxáló hatású.

INDIAI AYURVÉDIKUS FEJ-ÉS ARCMASSZÁZS ez egy keleti típusú masszázs fajta, amely stresszoldó, relaxáló hatású és közben lazítja a fej az arc a váll izmait.

METAMORF lélek blokkoldó masszázs. Ez egy nagyon finom masszázs, amely a lerakódott blokkokat oldja, kézen, lábon, fejen dolgozunk.

Tavalyi év végén bevezetésre került az IMMUNERŐSÍTŐ masszázs. Egész testes, itt a nyirokrendszeren dolgozunk, tisztítjuk.

-Kinek ajánlja a relaxáló stresszoldó masszázst?

Mindenkinek. Gyerekektől a felnőtteken át az idősekig, hisz olyan rohanó, stresszes, mindennek megfelelő világot élünk. Legalább 45 perc pihenés, lazulás, lecsendesedés halk relax zene, és finom illóolajok mellett kellemes és lazító hatású élmény.

-Milyen pozitív hatása van a kismama masszázsnak?

Az év elején pedig elkezdtem a KISMAMA masszázzsal foglalkozni. Az első vendégem az unokahúgom, aki most várja az első babáját. Kéthetente végezzük a masszázst ami nagyon jó hatással van a közérzetére. Szeretnék sok kismamának a jövőben ilyen kellemes élményt nyújtani.

Egy nő életében a legszebb időszak a várandósság, de 40 hét alatt a kismama nagyon sok változáson megy keresztül úgy testileg, mint lelkileg. A masszázs pozitív hatással van az: -alvásminőségre, csökkenti a szorongást, csillapítja az izom és ízületi fájdalmakat, visszafogja a kezek és a lábak vizesedését, beindítja a vérkeringést ezzel segítve az anya és a magzat oxigénellátását, segít a stresszhormonok szabályozásában. Ellazít.

-Hol található a Masszázs Bázis, mi a nyitvatartás és hogyan tudják felvenni önnel a kapcsolatot az új ügyfelek?

Nagykőrös, Dezső Kázmér u.20. Stylus Hajstúdió emeletén.

A masszázs előzetes bejelentkezés alapján történik.

Tóbiné Andi:

06 20 9288-734 vagy

Facebook Messengeren

valamint Facebook Masszázs Bázis oldalon, ahol olvashattok masszázzsal kapcsolatos cikkekről, és éppen aktuális akciókról.

Szeretettel várom a régi és új kedves vendégeimet.

Az interjút készítette: Szűcs Dóra