1 éves lett a Fehér Róka Kifőzde, Boldog születésnapot!

2019. december 2-án megnyitotta kapuit Nagykőrös akkori legújabb étkezdéje, a Fehér Róka Kifőzde. Azóta láthatóan egyre csak bővül azoknak az elégedett nagykőrösieknek a tábora, akik itt étkeznek, hiszen – ha épp nincs veszélyhelyzet – bizony egymásnak adják a kilincset az éhes emberek. Bizony, ha a pacalpörköltre, a bolognai spagettire, vagy a hurka-kolbászra gondolunk, feltolulnak bennünk az emlékek. A járványhelyzetben sem dőltek hátra, nem kell lemondanunk az ízletes és tápláló fogásokról, a Fehér Róka Kifőzde megkezdi a második évadot. Ebből az alkalomból készítettünk interjút Róka Zoltán és Fehér Andrea tulajdonosokkal, melyet alábbiakban olvashatnak.

Egy évvel ezelőtt kedves kollégám készített Önökkel interjút, akkor a megnyitás volt az apropó. Milyennek látták az elmúlt 1 évet?

Róka Zoltán és Fehér Andrea: Alapvetően úgy gondoljuk elég jó évvel kezdtünk, a visszatérő és az egyre bővülő vendégkörünk elégedettségéből ítélve.

Aki esetleg még nem ismerné a kifőzdét, vagy nem olvasta volna bemutatkozó cikkünket, azoknak röviden kérlek, mutassa be a helyet. Mivel várják a betérőket?

Fehér Andrea: Kedves Vendégeinket hétfőtől –péntekig 11-14 óra között napi menüvel várjuk. Egy féle leves és két féle másodikból tudnak választani melyet helyben is el lehet fogyasztani vagy elvitelre és kiszállításra is van lehetőség. Vállaljuk rendezvények lebonyolítását, sültes tálak készítését akár egyedi igények megvalósítását.

A világjárvány miatt immár második ízben kell átállniuk a vendéglátóipari egységeknek házhozszállításra. Milyenek ezzel kapcsolatban a tapasztalatok?

Róka Zoltán és Fehér Andrea: Az első hullám idején nagyon gyorsan kellet döntenünk, hogy hogyan tovább a kifőzde fent maradásán kívül a dolgozóink megtartására is törekedtünk. Ezúton is köszönjük dolgozóinknak a türelmet, kitartó és odaadó munkájukat! Kedves vendégeinket köszönjük a belénk fektetett bizalmukat és éltek a kiszállítás lehetőségével!

Remélhetően hamarosan véget érhet ez a járvány. Mivel készülnek jövőre, mik a tervek 2021-re?

Róka Zoltán és Fehér Andrea: 2021-ben szeretnénk, ha újra megtelnének a termeink, és ha az emberek családi rendezvényeket, születésnapokat, ballagásokat önfeledten tarthatnának nálunk.

Az ünnepi készülődés mellett sem mehetünk el, itt az advent időszaka, jön a karácsony és az újév. Alkalmi ételek, úgy, mint halászlé, vagy töltött káposzta rendelhető lesz Önöknél? Mi lesz a Fehér Róka ünnepi menüajánlata?

Fehér Andrea: Természetesen az idén is rendelhető lesz karácsonyi ajánlatunkban házi töltött káposzta, halászlé és marha pörkölt is.                                                                  

Végül szeretném megkérdezni, hogy milyen érzés az Önkormányzati Hírek állandó hirdetőjének lenni?

Róka Zoltán és Fehér Andrea: Úgy gondoljuk, hogy ez a lap szinte minden nagykőrösi családhoz elér, ezért bízunk benne, hogy még tovább tudunk fejlődni.

További töretlen népszerűséget és sok jóllakott polgárt kívánunk! Hajrá, Fehér Róka Kifőzde!

Az interjút készítette: Horváth Tibor