PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja


 

 

Mint ahogy azt dr. Czira Szabolcs polgármester már többször is elmondta, személyesen megígérte, megkezdődött a Kecskeméti úti járdaépítés után a fásítás is az érintett területen, első körben 16 db kis fa került elültetésre a Kolping iskola után, a piac irányába haladva. Minden úgy történt tehát, ahogy az eredetileg is el volt tervezve, a járdaépítés után megtörtént a faállomány fiatalítása, ami új kis fák ültetését jelentette. 

 

 

A héten, lapzártánk után, várhatóan elkezdődik a Temetőhegyi városrészen a kipusztult fák pótlása is. Mint az ismert, a Temetőhegyi önerős útépítés után megvalósult a terület füvesítése, lakó-pihenő övezet táblák kihelyezése és 550 db új kis fa elültetése a terület egészét nézve. Azonban ezek közül több nem maradt meg, ezek pótlása hamarosan megtörténik. Összesen 94 db fa kerül elültetésre a Temetőhegyi városrészen.

 

Mindezek mellett megtudtuk, hogy 80 db fa kerül elültetésre a lakossági fásítási program keretében Nagykőrösön az idei esztendőben, mely által még szebb, fásabb lesz a lakóingatlanok előtti közterület is.

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz