PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

November 10-én vasárnap megalakult Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testülete. Dr. Czira Szabolcs polgármester ünnepi beszédét láthatják videónkban. "Köszönjük, köszönöm. Köszönet illet mindenkit, aki 2019. október 13-án megtisztelt minket bizalmával és a FIDESZ-KDNP jelöltjeire adták voksukat. Sikerült, győztünk. Köszönet illet mindenkit, akik részt vettek a szavazáson, éltek jogukkal és kötelességüknek tekintették, hogy a város jövőjéről döntsenek. (...)

 

Fotó: Vincze József, Videó: Horváth Tibor

 

 

Ha tehát visszatekintünk és értékelünk, azt látjuk, hogy A SZERETET GYŐZÖTT A GYŰLÖLET FELETT. Azt látjuk, hogy a józan értékközpontú többséget nem lehet hazugságokkal megtéveszteni. (...) A nagykőrösiek döntöttek. Ezt a döntést tiszteletben kell tartani. Ismételten köszönöm, hogy immár 13. választáson kaptam egyéniben bizalmat, kaptam egyértelmű támogatást. Miként az elmúlt években, úgy az ellőttünk állókban is Nagykőrösért fogok dolgozni. (...) A választáson induló, de egyéni körzetben meg nem választott jelöltek közül hárman a törvény erejénél fogva hatalmas megtiszteltetésben részesültek, hiszen Nagykőrös Város Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai lehetnek. Esélyt kaptak, hogy változzanak.

 

Esélyt kaptak, hogy megértsék, A GYŰLÖLET NEM VEZET SEHOVA. Vegyék észre, hogy október 13-ával, de ha odázni akarják, akkor legkésőbb a mai nappal új korszak kezdődött. (...) Én hiszek Nagykőrösben, hiszek a nagykőrösi emberekben és hiszek abban, hogy az eleinktől kapott örökséget megbecsülve, megőrizve, az ő nyomdokukban járva Nagykőröst nem csak lakói, de egész nemzetünk számára értékes helyként Arany János városaként nem csak múltjára és jelenére lehet büszke, de a feladatunkat elvégezve, fénylő csillag lehet Magyarország térképén. (...)" - fogalmazott a polgármester beszédében.

A teljes beszéd megtekinthető a videóra kattintva!

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz