PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja
 
Dr. Czira Szabolcs polgármester és dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester az Önkormányzati Híreknek adott nyilatkozatukban ezúton köszönik meg szeretett városunk, Nagykőrös minden polgárának, hogy összefogással újabb, ezúttal nemzetközi sikert értünk el.

Dr. Czira Szabolcs polgármester: "Nagy örömmel és győzelemmel tértünk haza Hausból, Ausztriából, ahol az Entente Florale díjkiosztója volt, hiszen kaptunk egy Ezüst díjat, illetve az Elnöki díjat, amit a zsűrielnök adott át. Ő úgy látja, hogy ebben az évben Nagykőrös főtere a leggyönyörűbb Európában."

Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester: "Megtisztelő volt Ausztriában, ezen a nemzetközi díj átadóján Magyarországot képviselni. Város kategóriában az, hogy Nagykőröst találták érdemesnek arra, hogy Magyarországot képviselhesse, eleve büszkeséggel tölthet el bennünket. Azzal, hogy a díjátadón Ezüst minősítéssel kitüntettek ki bennünket, illetve még az Elnöki díjat is elhozhattuk, elismerték a több évnek a munkáját, egy olyan visszajelzés minden nagykőrösi számára, hogy együtt büszkék lehetünk rá."

Köszönjük, Nagykőrös!


NÉZZÉK MEG A TELJES VIDEÓS NYILATKOZATOT!
NAGYKŐRÖS GYŐZÖTT ÉS FOLYTATJUK!

Horváth Tibor
 
 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz