PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Fantasztikusan jó hangulatú, programokban gazdag rendezvényt szervezett a Nagykőrösi Nagycsaládosok Egyesülete szeptember 28-án a Cifrakertben. Pap Lajosné Farkas Zsuzsanna, az egyesület elnöke beszédében külön megköszönte Nagykőrös Város Önkormányzatának, dr Czira Szabolcs polgármesternek azt a támogatást, mellyel lehetővé vált, hogy programsorozatukat megrendezhessék az egyesület fennállásának 25. évfordulója alkalmából.

 

A rendezvényen Nagykőrös városvezetése nevében köszöntőt mondott Szabóné Irházi Zsuzsanna szakbizottsági elnök, aki nagycsaládosként szívügyének érzi az egyesület programjait, mindenben segíti munkájukat.

 

„Én magam is nagycsaládos vagyok, három gyermekem van, négy unokám. Amikor polgármester úr felkért arra, hogy jöjjek el és nyissam meg ezt a rendezvényt, akkor eszembe jutott a gyerekkorom. Mi több generációval együtt éltünk, akkor olyan könnyű volt. A mai világ egészen más. Nagyon fontos egy ilyen összetartó közösség. Nagykőrösnek szinte ez az első civil egyesülete. Csodálatos összetartással, munkával szervezik ezeket a programokat.

 

25 év nagyon nagy idő, és én azt kívánom ennek az egyesületnek, hogy ilyen csodálatos összetartással, programokkal továbbra is legyenek együtt! Szükségünk van arra, hogy a mai digitalizált világban ne csak telefonon küldjünk üzeneteket, hanem egymásra tudjunk mosolyogni, hogy keze tudjunk fogni, hogy a gyerekeink barátokat szerezzenek. Szeretettel gratulálok a mai naphoz, és az elmúlt 25 évhez, sok- sok boldogságot kívánok minden megjelent családnak!”- mondta Szabóné Irházi Zsuzsanna.

LV

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz