PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

 „Mi mindig úgy készülünk, úgy dolgozunk, hogy bármikor jöhet ide egy delegáció, rend és tisztaság van”

Nagy Sándor Ferencet, Sanyit ismerik és szeretik az emberek, ha találkozik vele az ember, a közvetlenségével és nyitottságával mindig jókedvet teremt maga köré. Vannak, akik a növények locsolásakor, vannak, akik a Kinizsi meccsein találkoznak vele, de bárhol is fussunk össze, mindig kedves és nyugodt légkörben lehet vele beszélgetni. Így tettünk most mi is, alábbiakban a vele készült kis interjúnkat olvashatják.

ÖH: Beszélj, kérlek a munkádról egy kicsit. Mióta végzed ezt a munkát a Nagykőrösi Szolgáltató Központ parkfenntartási részlegénél? Milyen érzés minden nap azért dolgozni, hogy ilyen szép legyen a város?

Nagy Sándor Ferenc: A város zöld felületeinek a mindennapos locsolása a fő feladatom, reggeltől délutánig a parkok, terek növényállományát látom el vízzel. A Nagykőrösi Szolgáltató Központ állományában vagyok már 13 éve, 2006 óta, 25-en dolgozunk a Vágó Csaba irányította parkfenntartási részlegben. Szeretem csinálni a locsolást, én már tudom, hogyan kell ezt csinálni. Minden nap locsolom a növényeket és láthatóan meghálálják ezt a törődést, szeretem ezt a munkát csinálni.

ÖH: Milyennek látod Nagykőröst? Hogyan tetszik neked a település?

Nagy Sándor Ferenc: Az egész város nagyon szép. Különösen tetszik a Múzeum, a Cifrakert, a Csónakázó tó és most épül az új Kinizsi székház is. Minden nagyon szép tényleg, bármerre jár az ember, megtalálja azt a szépet, mely számára kedves.

ÖH: Tavaly megnyertük a Virágos Magyarország országos környezetszépítő versenyt. Hogyan éltétek meg ti, akiknek jórészt köszönhetjük ezt a sikert?

Nagy Sándor Ferenc: Nagyon nagy siker, nem is gondoltam volna, hogy I. helyen végzünk. Köszönjük, hogy részesei lehetünk ennek a győzelemnek, de nagyon meglepődtünk, kérdeztem is „hogy?”, de nem csak én, az egész csapat nagy elismerést kapott ezzel. Akkor tudtuk meg mi történt, amikor a Polgármesteri Hivatalnál elültettük a kis fát az alkalomból és polgármester úr itt is és este egy vacsorával is köszönetet mondott nekünk, melyre sokáig jó szívvel emlékezni fogunk. Most megint megdicsértek minket, hogy amikor itt voltak július 2-án a nemzetközi zsűri tagjai, de mi mindig úgy készülünk, úgy dolgozunk, hogy bármikor jöhet ide egy delegáció, rend és tisztaság van.

ÖH: Már említetted a Cifrakert, a Múzeum felújítását, fejlesztését, milyennek látod a megújult Hősök terét?

Nagy Sándor Ferenc: Nagyon szép lett le a kalappal, a park mindkét része csodálatos lett, ráfért már igazán a felújítás és ennek az eredményeként egy élhető, szép teret kaptunk, mely teljesen kinyílt a felújítás után, rendezetté vált és nagyon tetszik.

Köszönjük Neked is, és a parkfenntartási részleg valamennyi dolgozójának, hogy ezt a nem könnyű munkát nap, mint nap becsülettel ellátják és hozzájárulnak ahhoz, hogy sok ilyen csodaszép, virágzó városban éljünk!

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz