PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

Ahogyan lapunk arról beszámolt, Nagykőrös Város Önkormányzata évek óta sikeres diákmunka programot szervez, mely során a fiataloknak lehetőségük van a Polgármesteri Hivatalban és intézményeiben munkát vállalni. A program első hónapja már sikeresen lezárult, most a diákmunkások újabb csapata kezdi meg a munkát augusztus 1-től. A diákokat a programvezetők mellett Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester is köszöntötte, sok sikert kívánva nekik erre a hónapra. A városvezető kiemelte, hogy nagyon köszöni előre is a diákoknak, hogy náluk dolgoznak a nyár folyamán, hiszen ezzel sokat segítenek az állandó dolgozóknak.

 

 

Dr. Körtvélyesi Attila hangsúlyozta, hogy az itt végzett munka nagyon hasznos lehet a későbbiek során, hiszen a megszerzett tapasztalat jól hasznosítható majd a későbbi munkahelyeken, és ezt a tapasztalatot senki sem fogja tudni elvenni a diákoktól. „Biztos vagyok benne, hogy sok olyan élménnyel, tapasztalattal tudtok gazdagodni, mely később használható lesz, illetve kicsit Ti is jobban magatokénak fogjátok érezni a Város dolgait, hiszen ebben most Ti is részt vesztek. Itt sok olyan apró dologgal kell foglalkozni, melyet nem is hinnétek.

 

 

Én azt szoktam mondani, és az emberek is úgy gondolják, hogy ami nem tartozik sehova, az ide tartozik, azzal ide fogok fordulni, mert azt biztosan meg tudják oldani a Polgármesteri Hivatalban. Ti is látjátok majd, hogy nagyon sok olyan dolog van, nagyon sok olyan élethelyzet van, egyedi ügy, amit bizony kezelni kell és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az állampolgár elégedett legyen. A lakos elégedetten nyugtázhassa azt, hogy megoldották az ügyét, megfelelő módon. Bízom abban, hogy hátha közületek valaki kedvet kap ahhoz, hogy továbbtanulás után elhelyezkedjen az önkormányzati szektorban. „- mondta el a program megnyitóján Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester, jó munkát kívánva a diákoknak.

 

Lőrinczy Veronika

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz