PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, a Nagykőrösi Rehabilitációs Kórház és Rendelőintézet is nevezett a Virágos Nagykőrös pályázatra, valamint az Entente Flolrale Europe nemzetközi virágos verseny egyik kiemelt állomása is lesz. Ennek keretében a kórház területén nagyszabású közösségi virágültetés volt a közelmúltban, és magaságyás is készült. Tankó Ágota főigazgató kiválóan menedzselte ezt a projektet is, csakúgy, mint a kórház minden fontos ügyét.

 

 

Ennek köszönhetően borult virágba a kórház udvara, és most újabb kis csoda történt. Az egyébként fákkal tarkított és madárdaltól hangos udvari részen újabb fákat ültettek, ezúttal vállalkozók adakozásának köszönhetően. Lapinformációink szerint négy helyi vállalkozás segített a fákat beszerezni, melyek konténeresek, és már szakszerűen el is ültették őket. Az EU Építő Kft, a KÖVA- KOM Nonprofit Zrt, a Kapó Bolt, valamint a Szabó Pipa (Szabóné Molnár Csilla, Szabó Csilla, Szabó Balázs) adományozták a gyönyörű növényeket. A 12 fa közt csüngő kőris, kis levelű hárs, díszkörte, oszlopos szil, valamint díszcseresznye is van. A nemes akcióhoz ezúton is gratulálunk, és kívánjuk, hogy nőjenek nagyra a kórház új fái is!

 

 

Képeinken a Virágos Nagykőrös zsűrije (Szabóné Irházi Zsuzsanna, Vozárné Ragó Ildikó és Vágó Csaba) egyeztet a kórház főigazgatójával, Tankó Ágotával.

 

Lőrinczy Veronika

 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz