PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Szeretett Nagykőrösünk nem csak a Virágos Magyarország 2018 verseny fődíját nyerte el év végén, de megkapta a jogot is, hogy 2019-ben képviselhesse hazánkat az „Entente Florale Europe” nemzetközi versenyen.

 

 

Ennek sikeréhez kértük a Nagykőrösi diákok javaslatát, álmodják meg ők a logót, mely a versenyen a város arculatának központi eleme lesz.

Több száz jobbnál jobb ötlet, terv érkezett be szerkesztőségünkhöz, melyet ezúton is köszönünk. A beérkezett javaslatokból a zsűrinapot előkészítő szervezőbizottság választotta ki a győztes alkotást, melyet Nagy Vivien (képünkön az általa készített logóval), a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 12. i/1 osztályos tanulója készített.

 

 

 Nagy Vivien lapunknak elmondta: Nagyon szeretek rajzolni, így mikor az osztályfőnökömtől megtudtam, hogy meghirdették ezt a pályázatot, otthon el kezdtem ötleteket gyűjteni, majd végül, mikor összeállt a fejemben, szabad kézzel rajzoltam meg az általam megálmodott logókat. Jó érzés, hogy az én egyik alkotásom képviselheti Magyarországot ezen az európai megmérettetésen.

További részletek hamarosan!

 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz