PROGRAMOK
RÉGI OLDAL

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client27/web195/web/index.php on line 117
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Nagykőrös már hivatalosan is benyújtotta jelentkezését az Entente Florale Europe nemzetközi versenyre. A nevezés határideje 2019. január 15. volt. Ezzel megkezdődik az igazi felkészülési időszak, a nemzetközi zsűri a nyár folyamán érkezik Nagykőrösre. A lehetőséget, mely szerint Városunk részt vehet a rangos nemzetközi versenyen, azzal nyerte el a település, hogy első helyezést ért el a tavalyi Virágos Magyarország versenyen, így az a megtiszteltetés érte Nagykőröst, hogy képviselheti hazánkat. Ez a siker a nagykőrösiek közös sikere. Szép példája az összefogásnak, a lakosság, a helyi vállalkozások, a városvezetés példamutató, hosszú évek óta tartó városszépítő, és építő munkájának.

Az Entente Florale Europe nemzetközi versenyen való részvétellel a nagykőrösi lakosság mindenképpen csak nyerhet, hiszen a nemzetközi színtéren való megmérettetéssel, a feltételrendszernek való komoly szakmai megfeleléssel még szebb, még virágosabb lesz Nagykőrös. Ezen túl Nagykőrös Városának lehetősége nyílik bekapcsolódni a turizmus nemzetközi vérkeringésébe is.

Figyeljék a versennyel kapcsolatos híreinket! Számítunk a lakosság aktív részvételére, segítségére! Önökkel, Önökért dolgozunk! Mutassuk meg magunkat Európának is! Hajrá Nagykőrös, hajrá Nagykőrösiek!

LV

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz