PROGRAMOK
RÉGI OLDAL

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client27/web195/web/index.php on line 117
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Nagykőrös Város Önkormányzat képviselő- testülete január 24-i rendkívüli ülésén két fontos pályázat benyújtásáról döntött. Pályázat kerül benyújtásra Nagykőrös város belterületi csapadékvíz elvezetésének fejlesztésére, valamint a  „Kiegyenlítő bérrendezési alapból nyújtható támogatás - 2019” jogcímre is pályázik a város.

  

Az első pályázat esetében a támogatás célja a csapadékvizek rendezett és kártétel nélküli elvezetése vagy helyben hasznosítása, a települések árvíz-, belvíz- és helyi vízkár veszélyeztetettség csökkentése, a további környezeti káresemények megelőzése érdekében Pest megye településeinek belterületi csapadékvíz elvezetési, csapadékvíz- gazdálkodási rendszerének kialakítása, korszerűsítése, a belterületen áthúzódó vízfolyások és belvízcsatornák, belvíz- elvezető rendszerek rendezése és a települések belterületének védelme a külterületeken keletkezett vizek káros hatásaitól. A pályázattal elnyerhető támogatás minimum 40 millió Ft- maximum 300 millió Ft. A támogatási intenzitás mértéke Nagykőrös város esetében maximum 95%

 

A másik pályázat esetében Nagykőrös Város Önkormányzata a pályázati kiírásban foglaltakra figyelemmel, az előzetes számítások alapján összesen 37 400 000 Ft vissza nem térítendő költségvetési támogatásra nyújt be pályázatot.

Mindkét pályázat benyújtását a jelenlévő képviselőük egyhangú igen szavazattal támogatták.

 

Ezeken túl Nagykőrös Város Önkormányzat képviselő- testülete véleményezte

a 2019/2020. tanévi általános iskolai felvételi körzeteket.

LV

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz