PROGRAMOK
RÉGI OLDAL

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client27/web195/web/index.php on line 117
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Kedves Gyermekek, Fiatalok!

Szeretett Nagykőrösünk nem csak a Virágos Magyarország 2018 verseny fődíját nyerte el év végén, de megkapta a jogot is, hogy 2019-ben képviselhesse hazánkat az „Entente Florale Europe”  nemzetközi versenyen.

Ennek sikeréhez kérjük a Ti segítségeteket. Álmodjátok meg Ti azt a logót, mely a verseny során Nagykőrös jelképe lesz.

  • A logó tartalmazza a „NAGYKŐRÖS” feliratot, szabadon választott betűtípussal, írásmóddal.
  • Utaljon a város „Nagykőrös, zöld város az ország szívében” szlogenjére.
  • Megjelenésében jelezze a város virágosítása melletti elkötelezettséget.

Minden nagykőrösi és Nagykőrösön tanuló általános iskolás és középiskolás diák logótervét várjuk, elsősorban digitálisan, de benyújthatók szabadkézi rajz formátumban is.

Kérjük, terveiteket 2019. február 11-én 12 óráig jutassátok el az info@nagykoros.eu e-mail címre, illetve Nagykőrösi Polgármesteri Hivatal (Szabadság tér 5.) portájára.

A beérkezett javaslatokból a zsűrinapot előkészítő szervezőbizottság választja ki a győztes alkotást, mely a versenyen a város arculatának központi eleme lesz.

A javaslattevő elismeri és szavatolja, hogy az általa benyújtott, logóterv(ek) szerzői joga őt illeti, és a benyújtott pályamunkával kapcsolatban harmadik személynek semmilyen szerzői vagy egyéb jogosultsága nem áll fenn. A benyújtással egyidejűleg a logóterv teljeskörű, korlátlan felhasználási jogát Nagykőrös Város Önkormányzatára ruházza.

 

 

Polgármesteri Kabinet

*****

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz