PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Augusztus 22-én a Virágos Magyarország főzsűrije látogatott el Nagykőrösre. A szakmai stábnál is nagy sikert aratott Városunk épített, szépen gondozott öröksége, a megújult közterek, és gyönyörűvé varázsolt parkok csodaszép látványa. A főzsűri látogatása annak köszönhető, hogy miután Nagykőrös benevezett a Virágos Magyarországért versenyre, a Város kimagasló értékelést kapott. Ez a városvezetés mellett minden olyan nagykőrösinek köszönhető, aki tesz azért, hogy szépen rendben tartsa ingatlanát és környezetét.  

 Képgaléria IDE katintva

 

Dr. Csemez Attila professzor, a Szervező Bizottság elnöke, Barta Petra a Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációért Felelős Vezérigazgatóság marketingmenedzsere, Báthoryné Nagy Ildikó Réka, a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny nemzetközi koordinátora, és Marosán Angelika a Magyar Önkormányzati Főkertész Szövetség alelnöke látogatása során igen elismerően nyilatkozott Nagykőrösről. A főzsűrit fogadta hivatalában Dr. Czira Szabolcs polgármester és Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester. Ezek után prezentációk következtek, majd kötetlen séta, és beszélgetés során mutatkozott be Nagykőrös a főzsűri tagjaninak.

 

 

A Virágos Magyarország versenyre ebben az évben összesen 324 település nevezett, a 2018 őszi országos díjátadón a fődíjak mellett a kezdeményezés támogatói számos különdíjat is átadnak. Az MTÜ a verseny 25. évfordulója alkalmából egy „Jubileumi díjat” is adományoz majd. Bízzunk abban, hogy Nagykőrös idén is a díjazott települések sorában lesz majd, mellyel a szakma elismeri azt a munkát, melyet hosszú évek óta végez a település annak érdekében, hogy gyönyörű, szemet gyönyörködtető kisvárosban élhessünk és a hozzánk érkező vendégek is igazán jól érezzék magukat nálunk.

Lőrinczy Veronika

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz