PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Megkezdődtek a munkálatok a 4601 j. összekötő úton (Lajosmizse - Nagykőrös). Ezzel kapcsolatban kértünk hivatalos tájékoztatást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Pest Megyei Igazgatóságának Üzemeltetési és Fenntartási Osztályától. Megtudtuk, hogy a Magyar Közút munkatársai a rendelkezésükre álló kapacitásokkal a keletkezett burkolathibák javítását folyamatosan végzik.  2018. év június hónapban a 4601 j. út Nagykőrös - Lajosmizse közötti szakaszának karbantartására munkatársaink 8 munkanapot fordítottak, ez idő alatt mintegy 45 tonna kátyúzó anyagot használtak fel. Továbbá a 71+000 és 76+576 km szelvények közötti szakaszon a javítást a hét folyamán tudják ismételten megkezdeni, a fenntartási munkák pedig várhatóan a jövő hét fo­lyamán befejeződnek.

 

Előbbieken felül tájékoztatjuk, hogy a 4601 j. összekötő út 80+677 —83+177 km szelvényei közötti szakaszon mindkettő oldalon sávos burkolat-fenntartási munkálatokat végzünk 2018. július 25-27. közötti időszakban. A felületzárási beavatkozás technológiai jellemzői miatt a zárt, homogén felület eléréséig a zúzalék felverődés — károk megelőzése érdekében a közlekedőknek sebesség korlátozás­ra kell készülniük!  A karbantartási munka pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról a www.utinform.hu elérhetőségen tájékozódhatnak.

Továbbá a 4614 j. Nagykőrös - Kiskunfélegyháza összekötő út karbantartását, a padka hibák, kijá­ródások megszüntetését célzó padkarendezést 2018. július hónapban elvégzi mérnöksé­günk. A munkafolyamat részeként a szilárd burkolattal rendelkező útpálya helyreállítása is megvalósul 1+407 km szelvénytől a 7+730 km szelvényig.

Erre vonatkozóan mellékelve küldjük a Polgármester Úr részére a tegnapi napon e-mailben is megküldött tájékoztató levelünket, melyben kérjük, hogy az Önkormányzat tájékoztassa az lakosságot erről.

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz