PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Nagykőrös Városa ebben az évben is benevezett a Virágos Magyarország versenyre, melynek zsűrizését a közelmúltban végezték el. A helyiek büszkén mutatták be Nagykőrös szépségeit, fejlődő, megújuló közterületeit a szakembereknek. Így jártak a Városközpontban, Pálfájában, Cifrakertben, Csónakázó tónál, a Téglagyári úton, és kis utcákban, a Názáret Római Katolikus Óvodában, és természetesen a tavaly megújult Hősök terén. A napot a Tímárházban zárták egy finom kávéval. Büszkén jelenthetjük ki, hogy a szakmai zsűrit elvarázsolta a megújuló zöld város. Bertalan- Kovács Judit és Kazy Zsámboki Ivett már többször jártak városunkban, és lapunknak elmondták, hogy Nagykőrös szemmel láthatóan rengeteget fejlődött.

 

 

 „ 2014-ben voltunk itt utoljára, emlékszünk, hogy akkor fejeződött be az első nagyberuházás a központban. Nagykőrös méltán kapott eddig is rangos díjakat, elismeréseket. A Főtér felújítása egy minőségi hatalmas ugrás, változás volt. Csodás zöldfelületek kerültek kialakításra, olyan színvonalú változás történt, mely hatalmas minőségi javulást eredményezett. A legújabb fejlesztés káprázatos, a Hősök tere nagyon szép lett! Elegáns, színvonalas, bárhová néz az ember, azt gondolja, hogy ez egy igazi világvárosi kivitelezés lett! Látszik, hogy az egész fejlesztés nagyon összehangolt, nem csak a zöldfelület. Így az összkép nagyon harmonikus. A régi és új műalkotások, épületek, építmények tájba illőek. Úgy gondoljuk, hogy Nagykőrös Városa méltán állít emléket Arany Jánosnak, az Arany kultusznak. Nagykőrös lett az első számú városa a nagy költőnek, aki csodálatos szoborcsoportot is kapott idén. Örülünk annak, hogy eljöhettünk, és megmutatták nekünk ezt a csodálatos, szépen fejlődő várost. „- mondták el lapunknak a zsűri tagjai.

 

 

A Virágos Magyarországért verseny híreivel folyamatosan jelentkezni fogunk! Hamarosan indul a közönségszavazás is a verseny facebook oldalán! Kövesse Ön is folyamatosan figyelemmel ezzel kapcsolatos híreinket, információnkat!

 

 

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Nagykőrös Város lakosságának, mert a zsűri rendezett, gondozott, szép utcákat láthatott a nagykőrösi program során!

Lőrinczy Veronika

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz