PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Május 30-án tartották annak a projektnek a zárórendezvényét Nagykőrös Város Polgármesteri Hivatalában, melynek köszönhetően újabb szilárd burkolatú utak újultak meg, valamint kerékpárút épült a településen. A rendezvény elején Dr. Czira Szabolcs polgármester mondott köszöntőt, és kiemelte a beruházás fontosságát, megköszönve a projektben résztvevők munkáját.

 

A rendezvényen a PRO REGIO Ügynökség munkatársa, Tóth Csaba (projektmenedzser), okleveles közgazdász tartott prezentációt a megvalósult projekttel kapcsolatban, hangsúlyozva azt, hogy nagy szükség volt a munkálatok elvégzésére, melyek határidőben, remek minőségben megvalósultak a pályázati forrásoknak, és az önkormányzati önerőnek köszönhetően.

Az elnyert támogatás összege: bruttó 75 105 924,- Ft volt– mivel a kivitelezési munkák megvalósítása a tervezetthez képest kedvezőbb összegből valósult meg, így ténylegesen bruttó 67 741 401,- Ft támogatás került felhasználásra (tehát közpénz megtakarítás történt).

 

A támogatási intenzitás: 95%- os, a támogató szervezet a Nemzetgazdasági Minisztérium volt.

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzat.

 

A kivitelezési munkák 2018. január 09-vel, a sikeres műszaki átadás-átvétellel lezárultak, a projekt pénzügyi zárására a záró rendezvényt követően került sor. A pályázathoz kapcsolódóan, nettó 21.597.112 Forint saját forrás felhasználásával kerékpárút épült a Téglagyári utca mellett, a felújítással egy időben.

 

Az utakat, és a kerékpárutat boldogan vette birtokba a lakosság.

LV

 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz