PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Kérem, támogassanak bennünket, hogy segíthessünk!

Az alábbiakban dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester napirend előtti felszólalását olvashatják, mely a 2018. február 15-ei Képviselő-testületi ülésen hangzott el:

 52 nap múlva, április 8-án országgyűlési- képviselő választások lesznek. Ekkor dől el, hogy ki fogja irányítani az országot az elkövetkező négy évben. A legutóbbi képviselő- testületi ülésen már beszéltem arról, hogy a kormány intézkedései hogyan érintették a magyar állampolgárok életét. Gondoljunk csak a béremelésekre, az életpálya modellre, vagy a nyugdíjakkal kapcsolatos döntésekre, a családi adókedvezményre, és még sorolhatnám. Most olyan problémáról szeretnék beszélni, amely napjaink egyik legégetőbb problémája, és nem csak társadalmi csoportokat, hanem minden egyes magyar állampolgárt, köztük minden nagykőrösit is érint. A kérdés pedig úgy hangzik, hogy el tudjuk-e fogadni az idegen bevándorlókat, vagy megvédjük az országunkat a kényszerbetelepítéstől? Igenis többezer migránst akarnak ide betelepíteni, városainkba, falvainkba. Tisztázzuk először is azt, hogy a migránsok többsége nem jó szándékkal jön ide.

 

Amit a nyugati országoknál is láthattunk, súlyos következményekkel jár az ő betelepedésük. Mire is gondolok? Növekvő terrorveszély, emelkedő segélykifizetések, kulturális térhódítás, dolgozni nem akarás, valamint családegyesítés címén egyre több és több migráns hozzátartozó betelepítése az adott országba. Köszönjük, de Magyarország ebből nem kér! A Nemzeti Konzultáción elég egyértelműen elmondták a magyarok, köztük a nagykőrösiek – vagy akár gondoljunk a népszavazásra is- , hogy köszönjük, nem kérünk belőle. Nem kívánunk migránsokat befogadni!

 

A migránsok elleni legjobb védekező eszköz, ahogyan láthattuk, és az elmúlt időszak is bebizonyította, a kerítés. A kerítés, amely tárgyiasult formájában egyféle szimbólumként is megvédi az országot. Igenis segít megakadályozni, hogy minél több migráns, minél több illegális személy átlépje a magyar határt, és akár országon belül ellenőrizetlenül járkáljon, vagy bármiféle szándékkel itt legyen az ország területén. Amíg a Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök kormányozza az országot, a kerítés állni fog, ahogy azt többször egyértelművé tettük. Megvédi a magyar embereket. A STOP Soros törvénycsomag, mely beterjesztésre kerül az Országgyűléshez, is ezt a célt fogja szolgálni. Magyarország, a magyarok, köztük a nagykőrösiek javát. Az ellenzéki pártok már többször kimondták, megengedték, hogy a migránsok betelepüljenek. Az iszlámot tartják az utolsó lehetőségnek vagy mentsvárnak és a kerítést lebontanák mindenképpen. A kormány számos olyan intézkedést vezetett be, amivel az egyes társadalmi csoportokat segítette, viszont ez egy olyan lépés volt, amivel megvédtünk minden magyar embert. Április 8-án arról döntünk, hogy a biztonságot nyújtó kerítés állni fog, vagy lebontják. Április 9-én továbbra is állni fog-e ez a kerítés, vagy ha az ellenzéki pártok győznek, elkezdődik a kerítés lebontása, és a kényszerbetelepítés. Akkor több ezer migránst telepíthetnek be a városokba, falvakba, köztük akár Nagykőrösre is.

 

Kérem, hogy február 19-től aláírásukkal is támogassák a Fidesz és KDNP közös jelöltjét, Földi Lászlót, hogy együtt védhessük meg Magyarországot. Együtt védhessük meg a nagykőrösieket a migránsoktól, az idegen bevándorlóktól. Önök nélkül ez nem sikerülhet. Ha Önök nem támogatnak és segítenek, akkor nem fogjuk tudni megvédeni az országunkat és a jövőnket és nem fogjuk tudni megvédeni az eredményeinket, melyeket közösen értünk el. Arra kérem Önöket, hogy segítsenek bennünket továbbra is, hogy biztonságban élhessünk!

Köszönöm szépen a figyelmet!

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz