PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

A  „Minden Ké(P)pen Nagykőrös 2017.” című fotópályázat Nagykőrös Város Önkormányzata koordinálásával és a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt. közreműködésével valósult meg, melynek célja, hogy a fotókon keresztül minél többen fedezhessük fel, hogy Nagykőrösben mit látnak igazán értékesnek a pályázók, milyen hétköznapi vagy éppen rejtőzködő értékeket örökítenek meg a jelen és a következő generációk számára.

A pályázat díjátadó ünnepségére tavaly novemberében került sor, ezzel egy időben most először közönségszavazást is indítottunk minden témakörön és kategórián belül. A képekre a kiállítás helyszínén, az alattuk található sorszámuk alapján lehetett voksolni 2017. december 18-áig.

 

  • Ifjúsági kategóriában közönségdíjas lett Farkas Ferenc Szabolcs, Nagykőrös természeti értékei témakörön belül Kékség című pályamunkájával.
  • Szintén Ifjúsági kategóriában közönségdíjas lett Szabó Nikolett, Nagykőrösi emberek témakörön belül Színezd újra, valamint az Épített örökség Nagykőrösön témakörében az Ím, béjöttünk című alkotásaival.
  • Felnőtt kategóriában közönségdíjban részesült Palotainé Grónai Éva Nagykőrös természeti értékei témakörön belül Párhuzamok , Nagykőrösi Emberek témában Beszélő tekintet, továbbá az Épített örökség Nagykőrösön témakörben Bejárat Istenhez című fotóival. Palotainé Grónai Éva ezzel elnyerte az „abszolút legtöbb szavazatot begyűjtők” címét is.

 

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz