PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

 

 

A Családok éve lett 2018, aminek köszönhetően még több támogatást és figyelmet kapnak a magyar családok. Mit ad a Családok éve a magyar családok számára? A válasz egyszerű: még több megbecsülést és figyelmet, illetve újabb támogatásokat, kedvezményeket. Természetesen ezzel együtt remek programokat országszerte, melyekhez Nagykőrös városa is hozzájárulhat. A remek országos kezdeményezéssel kapcsolatban a http://csaladokeve.hu oldalon hasznos információkat talál mindenki, valamint programlistát is, melynek felsorolt rendezvényeit a családoknak ajánlják. A nagykőrösi programok is szerepelnek a színes palettán.

 

A magyar családok iránti tisztelet jeleként a Kormány 2018-ra meghirdette a családok évét, mely számukra a gondoskodó szülőkről, a testvérekről, az idősekről, a megfoganó és a megszülető gyermekekről szól.

További segítséget is nyújtanak: 2018-tól gyermekvállalás esetén mérsékelik, vagy teljes egészében elengedik az édesanyák diákhitel-tartozását; a diplomás GYED időtartamát a gyermek 2 éves koráig kiterjesztik a harmadik vagy további gyermeket vállaló családok jelzáloghitel-tartozását gyermekenként 1-1 millió forinttal csökkentik; meghirdették a Köldökzsinór-programot, és a sor még hosszan folytatható.

A Családok éve arról is szól, hogy még szélesebb körben ismertté tegyék az elérhető segítséget, támogatási formákat a családalapítás, gyermekvállalás előtt álló fiatalok, vagy az újabb gyermeket vállalni kívánó családok számára.

 

Figyeljék az ezzel kapcsolatos folyamatos híreinket, részletek még: http://csaladokeve.hu

 

LV

 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz