PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

Július 4-én a Virágos Magyarországért mozgalom keretében Dr. Czira Szabolcs polgármester és Dr. Körtvélyesi Attila alpolgármester fogadta a városunkba érkező zsűritagokat: Pollák Erikát, a Virágos Magyarországért Mozgalom egyik alapító tagját és Szolnoki Ferencnét, a Kőbányai Polgármesteri Hivatal munkatársát.

A zsűrit a Nagykőrösi Szolgáltató Központ, a KÖVA-KOM Nonprofit Zrt., a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ és az Önkormányzat munkatársai kísérték el. A város aktuális fejlesztései mellett kisfilmek is lejátszásra kerültek a városról az ART MOZI rendszerének segítségével. Utunkat tovább hintón folytatva, az Arany évre felfűzve a programot, ezáltal az akkori kort megidézve ismerhette meg a zsűri Nagykőröst.

 

 

 

A főtér és annak épületei mellet bemutatásra került többek között a jelenleg kivitelezés alatt álló Hősök tere, az Arany-út, a Nagykőrösi Városi Óvoda Kárász utcai tagintézményének gyönyörű, virágokban pompázó udvara, a Cifrakert rehabilitált területe, a Csónakázó tó, a Református temető, és Arany János sírversei, a Rácz József Galériában megtekinthető interaktív és érdekes Arany 200 - Arany a Nagykőrösi pedagógus c., valamint a Svájci házban megtekinthető Nagykőrösi nemesek családok címereinek kiállítása is.

 

A városról, és az aktuális fejlesztésekről elismerően nyilatkozott a zsűri, mindamellett, hogy egy életre szóló élménnyel indulhattak útnak. Ezúton is köszönjük a résztvevőknek a sikeres lebonyolítást, kiemelten Szabó Gábor református lelkipásztor úrnak, Talamon Atilláné intézményvezető asszonynak és Oláh Róbert történésznek.

Önök is térjenek be ezekre a helyekre, ha tehetik, megismerve egyre szebb, fejlődő városunk!

 

Nagykőrösi Polgármesteri Hivatal

Műszaki Iroda

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz