PROGRAMOK
RÉGI OLDAL
Nagykőrös város hivatalos honlapja

 

 

Nagykőrösön február utolsó vasárnapja sem maradhatott vásár nélkül. Ekkor rendezik meg az immár hagyományos Frigyes- napi vásárt, melyen ezúttal a szokásosnál is nagyobb volt a forgatag, mondhatni fergeteges. Mint Vozárné Ragó Ildikó, a szervező önkormányzati cég, a KÖVA- KOM Zrt vezérigazgatója lapunknak elmondta, annak ellenére, hogy még csak február van, hihetetlenül sok vásározó, árus érkezett Nagykőrösre.

 

 Képgalériák ITT

 

Aki részt vett a vásárban, láthatta, hogy vásárló is volt bőven, szinte hömpölygött a tömeg a sorok között. Volt is miért kilátogatni, hiszen míves portékák, finom házi készítésű élelmiszerek, ínyenc csemegék kínálták magukat kóstolásra, vásárlásra. Állatban sem volt hiány. A Húsvét közeledte okán bárányokat, nyuszikat is kínáltak már, de beromfi és malacka is akadt bőven. Egyre több bocit, tehenet kínáltak eladásra. A borjak 38- 80 ezer forint között cseréltek gazdát. Gyönyörű paripák is gazdát cseréltek. Kismalac 10 ezer forintért volt kapható, és a bárányokat is ennyiért már meg lehetett vásárolni.

 

 

 

 

 

Mosolygós, vidám vásárlók és árusok múlatták hasznosan az időt február utolsó vasárnapján, akik válogathattak a kertekbe ilyenkor kiültethető dísz- és haszonnövények között is. A gyerekek kedvencei, a kiskutyák sem maradhattak el, de előnyös, olcsó áron voltak kaphatók ruhaneműk és bútrok is. Szinte minden megtalálható volt, ami egy háztartásba szükséges. Ha Ön most lemaradt, készüljön a következő vásárra, melyet kivételesen nem vasárnap, hanem márciusban szombaton rendeznek meg Nagykőrösön.

 

 

 
 
© 2015 Nagykoros.hu | Impresszum
Developed by Peter Vadasz